Om


Velkommen:

Cana Group byder indenfor her på vores webshop.

Her kan du købe lækre vine, bobler, italienske specialiteter og andre delikatesser. 

Cana Group drives af Maibritt og Ricardo. Vi har i en lang årrække drevet cateringfirma og har været forpagter af en sportscafe samt to golfcafeer. 

Vi har altid haft en stor passion for kvalitetsvine, og interessen er blevet styrket igennem tiden i vores cafeer. 

Så med Maibritts handelsuddannelse samt som blomsterdekoratør og Ricardo, som tjeneruddannet samt kok og vores mangeårig erfaring som selvstændige, så har vi hver især evner og styrker, der supplerer hinanden rigtig godt. Derfor tog vi grundet stor interesse og efterspørgsel på vores vine hul på et nyt eventyr og åbnede denne webshop.

Hos Cana Group er det ikke hyldevarer du kan købe. Her finder du restaurationsvine i alle prisklasser, som ellers vil være svære at finde i detailhandlen.  Her er noget for enhver smag og pengepung. Udvalget vil løbende blive justeret efter kundernes efterspørgsel. Så har vi ikke den ønskede vin på lager, så sig endelig til, så gør vi hvad vi kan for at få den hjem.

Vi føre bla. Vine og bobler fra det Italienske firma ASTORIA som ikke føres særlig mange steder i Danmark. 

Som kunde hos os får du hjælp og vejledning til at finde de rigtige vin og ikke mindst de rigtige mængder.

Skal du bruge en vingave eller gode dråber til middagsselskabet, så lad os hjælpe dig. Ud fra ønske og pris sammensætter vi en fin og lækker kurv, der kan bringe glæde omkring sig. Der kan aftales afhentning på adressen eller sendes med posten. 

Cana Group ApS
3660 Stenløse

Cvr.34206740